Yeşilova Esnafspor'da Zeytinburnu Mağlubiyeti Yolları Ayırdı.

Yeşilova Esnafspor'da Zeytinburnu Mağlubiyeti Yolları Ayırdı.
İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova  Esnafspor’da Zeytinburnuspor yenilgisi sonrasında yönetimin sabah saatlerinde teknik direktör Murat Aslanyavrusu ile bir araya gelerek, sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği bildirildi.


Karşılaşma sonrası yönetimle bir araya gelen tecrübeli teknik adamın görevi bıraktığı, yönetimin de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Aslanyavrusu’na teşekkür ederek bundan sonraki kariyerinde başarılar dilediği ifade edildi. Aslanyavrusu’nun daha önce de görevinden istifa etmek istediği, ancak yönetimin tecrübeli teknik adamını güçlükle görevinin başında tutabildiği kaydedildi. Bu sabah gelen istifa sonrası yönetimin yine Aslanyavrusu’nu istifa kararından geri çevirmek için yoğun çaba sarf ettiği, ancak kurt çalıştırıcının bu taleplere olumlu yanıt vermeyerek istifasından geri adım atmadığı bildirildi.

Aslanyavrusu’nun görevi bırakmasına rağmen yönetime yine elinden geldiğince yardımcı olacağını ifade ettiği, yönetimin de tecrübeli çalıştırıcının bu düşüncesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğu öğrenildi. Aslanyavrusu’nun ailevi nedenlerden  dolayı bir süre antrenörlük yapmak istemediği, kariyerine ara vereceği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Yönetimin Aslanyavrusu ile yolları tamamen iyi niyet ilişkileri içinde ayırdığı, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiği kaydedildi. Bu arada yönetimin Aslanyavrusu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine altyapıda görev yapan Nihat Aksoy’u getireceği, yardımcılığını ise Yılmaz Akı’nın üstleneceği bildirildi. Yeşilova Esnafspor’un kalan haftalarda da yoluna genç takım ağırlıklı bir kadro ile devam etme kararı aldığı ifade edildi.

Yorumlar