VEFA'dan dört dörtlük galibiyet


Açıköğretim sınavlarından dolayı bugün alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ortaçeşme spor ile Vefa takımları Ortaçeşme Stadyumunda karşılaştı.
Yeşil Beyazlı takım ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 4 – 1 kazandı . Vefa takımına galibiyeti getiren golleri Yasin (2) ,Emin ve genç Hüseyin kaydetti.
Vefa takımı sahaya Özgür, Emin ,Fahrettin ,Muhammed Toka , Barış, Cem, Mehmet, Muhammed Gezgin , Ömer Faruk , Salim ve Yasin ilk onbiriyle çıktı.

Vefa genelde doksan dakikada oyunun tek hakimi durumundaydı. İlk dakikalarda ortaçeşme takımı iki pozisyon yakalamasına rağmen fırsatları değerlendiremedi.İlk devre boyunca bir çok gol pozisyona giren yeşil beyazlı takım aradığı golü bir türlü ulaşamadı ve devre golsüz berabere bitti.

İkinci yarıda Ortaçeşme kalesinde etkili ataklar gerçekleştiren yeşil beyazlı takım aradığı golle tanıştı.
54. dakikada Cem orta sahadan  derinlemesine pasına topla buluşan Yasin ceza sahası içinde yerden düzgün bir vuruşla Vefa takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.
Golden sonra ataklarını iyice artıran Vefa takımı 60. dakikada  ceza sahası yayının önünden serbest atış kazandı topun başına Emin geçti vurduğu top kaleciden döndü pozisyonu iyi takip eden golcü Yasin kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 2- 0.

Ortaçeşme takımı kontratağa hızlı çıktı ceza sahası içinde Murat Kaba topla buluştu.Vefa savunmasının  arasından topla mücadele ederken birden yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi .Penaltı atışını aynı oyuncu kullandı ve durumu 2- 1 yaptı.


75 . dakikada Emin sağ taraftan uzun taç atışı kullandı ceza sahası içinde Salim rakibi tarafından yere düşürüldü hakem bir kez daha  penaltı noktasını gösterdi . Topun başına Emin Çelik  geçti ve Vefa takımını 3- 1 öne geçirdi.
Maç böyle bitecek derken sahneye genç Hüseyin Çimrin çıktı ceza sahası içinde Yasin’in pası ile topla buluştu ve yerden kalecinin solundan topu ağlara gönderdi. 4- 1 . Maçta başka gol olmayınca Vefa  28 puanla liderliğini devam ettirdi. Takımımız bu hafta Bay geçeceği için hafta sonu maç oynamayacak.
Müsabaka hafta içi ve soğuk bir havada oynanmasına rağmen hatrı sayılır bir taraftar topluluğu tarafından takip edildi.

Yorumlar