Maçtan Öte Maçın Galibi Ortaköyspor



Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Soğuksuspor takımı Paşabahçe Stadyumunda Ortaköyspor takımını ağırladı.
Sizlere bu maçtan bahsetmek isteyeceklerimiz sıralayalım istiyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz.

Müsabaka alakasız bir şekilde seyircisiz oynanmasından mı bahsedelim,Soğuksuspor ceza alacaksa bu cezayı Beşyüzevler maçında almalıydı mı diyelim,


seyircisiz müsabaka olduğundan dolayı tribünler boşaltılırken Kulüp Başkanlarını dahi tribünden boşaltılmasını mı dersiniz,


Müsabakada saçma sapan kararlar veren hakemden mi bahsetmeliyiz,


Müsabaka 2-2 sürerken Soğuksuspor takımının lehine verilmesi gereken faulün hakemin gözü önünde verilmediğini ve o anda kullanılan topun Ortaköy golü olarak filelerle buluşmasından mı bahsedelim,

Ortaköyspor takımı 3-2 önde iken ilk kazandıkları penaltıdan bin kat daha garanti verilmesi gereken penaltısının verilmemesinden mi bahsedelim,


hiçbir suçu yokken oyundan ihraç edilen beyefendi teknik adam Gökhan Baladin'den mi bahsedelim,


Ortaköy takımının soyunma odasına giderken KadirErenSayar Hocasının kafasında patlayan su şişesinden mi bahsedelim,


Ortaköy kafilesinin bir saat bekletilmesinden mi bahsedelim.


Bütün bu saydıklarımızın esas başrol oyuncuları olarak perde arkasında bulunan bu futbolun patronlarından mı bahsedelim bilemedik,


İki takım yirmişer kişilk liste verecek başka uçan kuş bu tribüne giremez deyip ortalığı yakıp kavuran ama müsabaka oynanırken tribünlerde en az ikiyüz elli kişi olmasını sağlayanlardan mı bahsedelim.


Bizler spor adamı olarak,Amatör futbola hizmet eden kişiler olarak saha içine dönelim.İki takımında son derece gergin olduğunu açıkca belirtmek istiyoruz.


Müsabakaya her iki takımda son derece tempolu ve mücadeleci bir oyun tarzı ile başladı.

İki takımd rakip kalede birer tehlikeli atak yakaladıktan sonra Selim Tataroğlu'nun penaltı golü ile Ortaköyspor takımı ilk devreyi 0-1 önde kapadı.


Müsabakanın ikinci yarısında Soğuksuspor takımının iştahlı ama kalesinde kontralar yediği bir kırkbeş dakika olarak gözlemledik.


Dakikalar 55. dediği anda Ortaköyspor takımının ikinci golü geldi.


Bu gol sonrasında iyice açık bir futbol sergileyen Soğuksuspor takımı FurkanSamet'in altı pas çizgisi üzerinden yaprığı rövaşata golü ile farkı bire indirmesini bildi.


Dakikalar yetmişi gösterdiğinde gelen bu gol sonrasında her şeyiyle beraberlik golü için varını yoğunu ortaya koyan bir Soğuksuspor takımı izledik.


Kazandıkları penaltıda topun başına geçen furkan Samet beraberlik golünü Ortaköyspor filelerine gönderdiğinde dakikalar 83.diyordu.


Bu dakikadan sonra galibiyet golü için Ortaköy kalesine yüklenen Soğuksuspor takımı orta sahada atak geliştirirken lehlerine verilmesi gereken yüzde yüzlük bir faul kararının devam şeklinde tezahürü neticesinde gelişen atakta Selim Tataroğlu kalecinin üzerinden topu filelere gönderince skor bir anda 2-3 oldu.


Bu gol sonrasında Soğuksuspor takımı yine fırsatlar yakaladı ama bunları değerlendiremedi.


Müsabakanın son dakikalarında ortaköyspor takımının net bir penaltısı verilmedi.


Son anlardaki Soğuksuspor baskısı gol getirmeyince Ortaköyspor takımı zorlu deplasmandan üç puan çıkartmasını bildi.

Bitiş düdüğü ile birlikte Ortaköyspor takımı yedek kulübesinde uzun süre bekledikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.


Saha kapatma cezasının yankıları son derece gergin bir müsabaka olmasının en önemli etkeniydi.


Müsabaka sonrasında ortaköy cephesinde sevinç,Soğuksu cephesinde ise hüzün hakimdi.

Yorumlar