İstanbulspor İstediğini Aldı.

İstanbulspor İstediğini Aldı.
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstanbulspor Hadımköy sahasında konuk ettiği Rami ile 1-1 berabere kalarak sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Hadımköy Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken sahaya mutlak 3 puan için çıkan Rami ilk yarıda 1-0 öne de geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.
Maça ikinci yarıda ağırlığını koyan İstanbulspor ortasahada üstünlüğü eline geçirerek oyunu rakip sahaya yıktı. Baskıdan bir gol çıkarabilen İstanbulspor öne geçme fırsatlarını da değerlendiremedi.
İlk yarıyı önde kapatan Ramispor ise ikinci yarıda organize olmakta zorlandı. Bunda Sarı Siyahlı takımın ikinci ve üçüncü bölgede yaptığı baskı ve pres de etkili oldu. İkinci yarıda hem savunmada hem de hücumda doğru bir planla oynayan İstanbulspor oyunun her iki yönünü de doğru oynayarak kendisi için kritik sayılabilecek bir beraberliğe imza attı.
Maçta karşılıklı goller Ramispor adına 14. Dakikada kaptan Mustafa’dan gelirken İstanbulspor’un tek golünü de 72. Dakikada penaltıdan Ahmet attı. Tecrübeli golcü ikinci yarının hemen başında yüzde yüz bir gol pozisyonundan da yararlanamadı.
Bu sonuçla Ramispor 21 puana yükselirken İstanbulspor da 9 puana yükseldi.

BEHÇET ŞARAP GİBİ
İstanbulspor’un orta sahasında görev yapan Behçet Rami maçında takımını maestro şefi gibi yönetti. Tecrübeli oyuncu ilerleyen yaşına rağmen orta sahada tam anlamıyla bir dinamo gibi çalıştı. Orta sahada pres yapan oyuncuların başında gelen deneyimli orta saha oyuncusu topu ayağına aldığında da takım arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayarak 90 dakika boyunca görevini büyük bir özveri  ile yaptı.

HÜSNÜ TEREK’TEN ÇIKARMA
Bu arada İstanbulspor Divan Kurulu Başkanı Hüsnü Terek de Ramispor’la oynanan maçta tribündeki yerini alarak Hadımköy Stadı’nda oynanan maçta takımı yalnız bırakmadı.

 Terek’in maçtan önce soyunma odasına inerek oyunculara başarılar dilediği, maçtan sonra da 1-1’lik skora rağmen oyuncuları mücadelelerinden dolayı kutlayarak ödüllendirdiği belirtildi. Terek’in bundan sonraki haftalarda da tribündeki yerini alacağı, İstanbulspor’un ligde kalması için kesenin ağzını sonuna kadar açtığı ifade edildi.

Yorumlar