Beşyüzevler'den tek atış



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta Yıldırımbosnaspor ile Beşyüzevlerspor kritik maçta karşı karşıya geldi. 

Haftaya namağlup liderlik koltuğunda giren Gaziosmanpaşaş temsilcisi Beşyüzevlerspor ile Küme düşme potasında olan Bayrampaşa temsilcisi Yıldırımbosnaspor mücadelesi Bayrampaşa belediye stadında oynandı.


Mücadelenin İlk yarısında her iki takım adına atak bir futbol sergiledi İlk yarının en önemli pozisyonunda Yıldırımbosnaspor’lu Hasanın sert şutu üst direkte patladı.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.


Maçın 2. yarısında etkili olan taraf Beşyüzevlerspor oldu. Yeşil beyazlıların 2 topu direkten döndü. Karşılaşmanın 70 dakikasında sol taraftan gelişen Beşyüzevlerspor atağında ceza alanına gönderilen topa Cüneyt’e dokunmak kaldı.


1-0 . Genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşan Yıldırımbosnaspor son düdüğe kadar iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen Tecrübeli oyunculardan oluşan Beşyüzevlerspor karşısında bir türlü beraberliği getirecek golü bulamayınca ilk yarıda 3-1 yenildiği rakibine kendi seyircisi önünde 1-0 yenilmekten kurtulamadı.


Bu sonuçla 10 puanda kalan ve sondan 3 sırada yer alan Yıldırımbosnaspor haftaya Ortaköy deplasmanına giderken Puanını 27 yapan Beşyüzevlerspor kendi evinde Arnavutköyü konuk edecek.


HABER:EROL EFTEKİNFOTOGRAFLAR NAZMİ ALKIŞ

Yorumlar