Beykoz1908 Sürgünden Üç Puan Çıkardı



Süper Amatör Lig ekiplerimizden Beykoz1908 takımı Şile Stadyumunda Kazımkarabekir takımını ağırladı.
Beykoz1908 taraftarı şehirlerarası mesafeye aldırmadan takımını yanlız bırakmadı ve doksan dakika takımını destekleyerek üç puan alınmasında çok önemli bir rol oynadı.


Taraftarının desteğini arkasına alan Beykoz takımı ilk kırkbeş dakikanın mutlak hakimi olmasına rağmen ilk ciddi atağında golü bulan taraf Kazımkarabekir takımı oldu.


İlk kırkbeş dakikada sarı siyahlı takımın tüm çabası beraberlik golünü beraberinde getirmeyince devre arasına 0-1 Kazımkarabekir galibiyetiyle girildi.


Müsabakanın ikinci yarısında tamamen oyunu rakip sahaya yıkan ve gol arzusu içinde olan bir Beykoz takımı sahaya yansıdı.


Bu baskı birçok gol pozisyonunu beraberinde getirdi.Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen genç Bayram'ın vuruşunda top filelerle buluşunca skora denge geldi.


bu gol sonrasında baskısını daha da arttıran Beykoz takımını öne geçiren gol Genç Samet'ten geldi.


Ceza sahasına sol çaprazdan yaklaşırken müthiş bir füze yollayan Samet'in şutu çatalda filelerle buluşunca  sarı siyahlı takım 2-1 öne geçti.


Bu dakikadan sonra riskli bir oyun anlayışı ortaya koyan Kazımkarabekir takımı iki net pozisyondan faydalanmazken,kalesinde verdiği her kontra atak Beykoz takımı için gol pozisyonu oldu.


İki takım futbolcularının bundan sonraki çabları sonucu değiştirmeye yetmeyince üç puan Beykoz1908 takımının oldu.

Müsabaka sonrasında sarı siyahlı taraftarlar takımlarını bağırlarına basarken mutluluk tabloları oluştu.

Yorumlar