SULTANMURATSPOR "YETENEKLİ SPORCULAR ALT YAPIYA KAZANDIRILACAK"

SULTANMURATSPOR "YETENEKLİ SPORCULAR ALT YAPIYA KAZANDIRILACAK"
Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Sultanmuratspor'un alt yapısına yetenekli sporcuları kazandırmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu senede Yaz, kış olmak üzere aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Sultanmuratspor Kulübü, Yaz, kış olmak üzere çalışmalarını Altyapı Koordinatörü ve hocası Hüsamettin Özköşoğlu nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürerek Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlıyor. Hüsamettin Özköşoğlu, "Sultanmuratspor olarak altyapıya büyük önem veren bir kulübüz geçmişte altyapıda Profesyonel kulüplere kazandırdığımız oyuncular ortada zaten Sultanmuratspor Kulübü olarak Yaz, Kış olarak ara vermeden Futbol okulu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Özköşkoğlu, Çocukların futbol öğrenirken aynı zamanda eğlenmelerini, zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini, spor becerilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Çocukların erken yaşlarda futbolla tanışması, yeteneklerini geliştirebilmeleri için eğitim almaları önemli. Küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmalar sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olacağız sporculara. Çocuklarımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişmelerinde bu tür kurslar önemli.  Çocuklara futbol oyununu sevdirerek aralarında yetenekli olanları kulübümüze kazandıracağız" dedi. 





Yorumlar