SÖĞÜTLÜÇEŞME RAHAT KAZANDI.4-1

SÖĞÜTLÜÇEŞME RAHAT KAZANDI.4-1
İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grupta Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor kendi sahasında ağırladığı Mahmut Şevketpaşaspor'u 4-1 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı.

İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grupta ligin 4.Haftası Söğütlüçeşmespor, Mahmut Şevketpaşaspor takımları güzel bir havada İFAspor sahasında karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan ev sahibi Söğütlüçeşmespor, maçın 15. Dakikasında Orhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra rahatlayan Söğütlüçeşmespor maçın 20.Dakikasında Sercan'ın golü ile durumu 2-0'a getirdi. Kalesinde ikinci golü gören misafir takım Mahmut Şevketpaşaspor 36.Dakikada Tunç'la gollü buldu ve farkı bire indiren skoru da 2-1 yapan gollü kayıt etti. Bu skor ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarıya atak bir oyunla başlayan ev sahibi takım Söğütlüçeşmespor maçın 78. Dakikasında Raşit ile bulduğu golle farkı yeniden ikiye skoru da 3-1'e çıkardı.
Bu gol sonrası ataklarına devam eden ev sahibi ekip maçın 90. Dakikasında Fatih ile bir gol bularak durumu 4-1'e getirdi. Bu gol maçın sonucu olurken, Söğütlüçeşmespor maçı kendi sahasında 4-1 kazanarak ligde ikinci galibiyetini aldı ve puanını 6'ya çıkarmış oldu.













Yorumlar