Soğuksuspor'dan Altın Değerinde Üç Puan



Süper Amatör Lig 3.Grup zirve adayı iki takımın mücadelesinde evsahibi Soğukspor takımı üç puanı iki güzel gol ile almasını bildi.
Müsabaka öncesinde sakat ve cezalı oyuncularının olması sebebiyle bu müsabaka öncesinde endişeleri olan Soğuksuspor cephesi müsabaka sonrasında kazanılan üç puanın mutluluğu yaşandı.


Müsabakaya her iki takımda son derece istekli başladı.İlk dakikalarda ArnavutköyBelediye takımının oyunu kontrol etme ve oyunu önde oynama çabalarına şahitlik ettik.


Bunda nispeten başarılı olan ArnavutkköyBelediye takımı sonucu getirecek gol pozisyonları üretmekte zorluk çekti.


İlk dakikalardaki rakibinin oyununua ayak uydurmak zorunda kalan Soğuksuspor takımı dakikalar ilerledikçe kendi oyununu sahaya yansıtmaya başladı ve oyuna yavaş yavaş denge geldi.


İlk kırkbeş dakikada iki takımında çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince devre arasına golsüz girildi.


Müsabakanın ikinci yarısında iki takımda fazlasıyla cesur bir futbol ortaya koyunca her iki kaledede gol pozisyonları oluşmaya başladı.


İlk gol evsahibi takımdan ergun ile geldi.Bu golün üzerinden iki dakika geçemeden bu kez Tayfun ArnavutköyBelediye adına beraberlik golünü kaydetti.


Bu dakikadan sonra her iki takımda sonucu değiştirmek için yoğun çaba sarfetti.


Evsahibi takım defansın sağ kanadında görev yapan MehmetAli ile güzel bir gole imza atınca doksan dakika sonunda gülen taraf Soğuksuspor oldu.


Sakat ve cezalı oyuncularının bol olduğu bir haftada zirve yolundaki rakibi ArnavutköyBelediye karşısında elde edilen bu galibiyet Soğuksu camiasında sevinçle karşılandı.

Yorumlar