SEFAKÖY KARTAL DEPLASMANDA 4-0 GALİP

SEFAKÖY KARTAL DEPLASMANDA 4-0 GALİP
İstanbul 1. Amatör Lig mücadele eden Küçükçekmece Sefaköy Kartalspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Küçükpazarspor’u 4-0 yendi.

İstanbul 1. Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluk yarışı veren Sefaköy Kartalspor deplasmanda Fatih Mimarsinan sahasında Fatih Küçükpazarspor takımı ile karşılaştı.
Fatih Mimarsinan sahasında oynanan maçta ilk yarısında Fıratın attığı golle öne geçen Sefaköy Kartalspor hızlı futbolunu sürdürürken, maçın ilk yarısı Sefaköy Kartalspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı
İkinci yarıya hızlı başlayan Sefaköy Kartalspor Metin (2), ve Yasinin attığı gollerle ikinci yarı üç gol bularak karşılaşmayı 4-0 kazanan Siyah -beyazlı Sefaköy Kartalspor deplasmanda üç puan alarak şampiyonluk yarışını sürdürdü.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şerafettin Aranci sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek “Küçükpazarspor  maçı bizim için çok önemliydi. Bu yılki şampiyonluk hedefimizi yakalamak ve deplasmandan galip ayrılmak istiyorduk. İstediğimizi aldık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar