Önce Barbaros Sonra Beykoz1908



Süper Amatör Lig 4.Grup mücadelesinde Beykoz1908 takımı evinde Barbaros takımını ağırladı.Müsabakaya Beykoz1908 taraftarı yoğun ilgi gösterdi.
Müsabakanın başından sonuna kadar takımları lehine tezahuratta bulundular.Müsabakanın başlama vuruşundan itibaren iki takımda canla başla mücadele etti ve tempolu bir futbol cereyan etti.


Deplasmanda oynamasına rağmen ilk gol Barbaros takımından geldi.Beykoz1908 takımı oyunu rakip sahada oynamasına fırsatlar yakalamasına rağmen golü kendi kalesinde görünce skor 0-1 oldu.


Bu gol sonrası daha riskli bir futbol ortaya koyan Beykoz1908 takımı rakibine verdiği ikinci gediğinde golü yine kalesinde görünce Barbaros takımı bir anda skoru 0-2 hale getirdi.


Bu dakikadan sonra Sarı Siyahlı taraftarların iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen takımlarını desteklemesi neticesinde sarı siyahlı takımın ilk golü Nijeryalı futbolcu Roland'ın ceza sahası önlerinden çektiği güzel şut ile geldi.İlk kırkbeş dakika bu skor ile sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında Taraftarınında desteğini arkasına alan Beykoz1908 takımı ardı ardına etkili ataklar gerçekleştirdi.Bu ataklar en sonunda Ulaş AliFeyyaz paslaşması ile verdi ve AliFeyyaz'ın akıl dolu golüyle müsabakaya denge geldi.


Bu dakikadan sonra iki takımında eşitliği bozma çabası sonuç vermeyince müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Yorumlar