Mahmutbey, Aykut'la Çoştu

Mahmutbey, Aykut'la Çoştu
İstanbul Süper Amatör Lig 5. grup da alt sıralardan kurtulmau-ya çalışan iki ekibin mücadelelsi nefesleri kesti. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi Mahmutbey, Küçük Çekmece temsilcisi Kanarya’yı sahasında konuk etti. Kanaryaspor deplasmanda 1-0 öne geçtiği karılaşmada avantajını koruyamadı ve sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya iki takımda hızlı başladı. Birbilerine karşı üstünlük kurma çabaları ortaya tempolu ve kaliteli bir futbol çıkardı. İlk bölümde ev sahibi Mahmutbey Rüzgar ve Aykut'la yakaladığı pozisyolardan yararlanamazken, Kanarya'lı futbolcularda peşpeşe yakaladıkları pozisyonlarda aynı derece de cömert davrandılar. Çok fazla gol pozisyonunun yaşandığı ilk yarıda tek gol 34. dakika da Kanaryaspor'dan geldi.
İkinci yarıya Mahmutbey daha istekli başladı. Konuk ekip önde olmanın avantajını korumak isterken kalesinde de çok fazla pozisyon vermeye başladı. 49. dakika da günün başarılı isimlerinden Aykut Mahmutbey'e eşitliğini getiren gole imza atarken, başarılı futbolcu 79 ve 84. dakikalarda tekrar sahneye çıkarak takımının sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmasını sağladı. Mahmutbey aldığı bu 3 puanla 2 basamak daha yükselerek Kilyos ve Kanarya'nın üzerine çıkarken bir nebze de rahatlamış oldu.  Mahmutbey Cumartesi günü Kurtköy deplasmanına giderken, Kanarya ise aynı gün kendi evinde Merkezefendi'yi konuk edecek.

Yorumlar