Kavacık Adım Adım İlerliyor.

Kavacık Adım Adım İlerliyor.
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup da şampiyonluk parolası ile yola çıkan 2 takım Kavacıkspor ile Kilyosspor, Kavacık Stadı’nda karşı karşıya geldi. Boğazın karşılıklı iki temsilcisinin koarını paylaştığı karşılaşmayı Muhammed Metin Kankaş, Mesut Kırbaş, Tayfun Sonsözlü hakem üçlüsü yönetti.

İki takım açısından da son derece yüksek tempoda oynanan karşılaşma izleyenler açısından tam bir futbol şöleni şeklinde geçti. Her iki takımda gol pozisyonları üretmelerine rağmen, karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda orta sahada etkili olmaya başlayan Kavacıkspor, ataklara daha da etkili çıkmaya başladı. Kavacıkspor ilk golünü bu ana kadar uzaktan attığı golleri ile tanınan tecrübeli ayağı Önder Hakan Aydemir’in yaklaşık 30 metreden çektiği şutun golle sonuçlanması ile buldu. Bu andan sonra savunmasında daha dikkatli olan risklere girmeyen Yeşil-Beyazlı ekip dakikalar 76’yı gösterirken kazanılan serbest atıştan gelen topa iyi yükselen Önder Hakan Aydemir’in nefis kafa golü ile durumu 2-0’a taşıdı.

Yorumlar