İKİTELLİSPOR ZORDA OLSA KENDİ EVİNDE KAZANMASINI BİLDİ.

İKİTELLİSPOR ZORDA OLSA KENDİ EVİNDE KAZANMASINI BİLDİ.
İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grupta Lider Küçükçekmece İkitelli spor, Pınarspor’u 2-1 yendi.
Süper Amatör Ligine çıkma mücadelesi veren İkitelli spor ve Pınar spor İFA spor stadyumunda karşı karşıya geldi. Günün önemli maçını Hakem Gökmen Dağ yardımcıları Mehmet Akif Erdemir ve Engin Emin Yüksel yönetti.
Ligin 4.Haftası İFA spor stadyumunda karşı karşıya gelen İkitelli spor, Pınarspor takımları mutlak üç puan için sahaya çıktılar.
Müsabakanın başında henüz 6. Dakikada ev sahibi İkitelli spor, Ersinin penaltı gollü ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra İkitelli spor oyun üstünlüğünü eline aldı.Birçok net gol pozisyonuna giren İkitelli spor bunların birçoğundan faydalanamayınca ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarı her takımda etkili bir futbol ortaya koyarak karşılıklı ataklarla gol ve goller aradığı sırada misafir takım Anılın 55.Dakikada takımının beraberlik gollünü atarak sora eşitliği getirdi.
Karşılaşma bu sonuçla biteceği sanıldığı bir anda ev sahibi İkitelli spor’da Ahmet 90+1. Dakikada takımını 2-1 öne geçiren gollünü atarak karşılaşmayı da zorda olsa 2-1 kazanarak yoluna kayıpsız olarak liderliğini sürdürdü.












Yorumlar