ESNAF KENDİ EVİNDE 2-2 BERABER KALDI.

ESNAF KENDİ EVİNDE 2-2 BERABER KALDI.
İstanbul 1.Amatör Ligi 3.Grupta ligin üçüncü haftasın Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile Gaziosmanpaşa Özkartalspor takımları karşılaştı. Yeşilova Esnafspor, ilk yarı 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta ikinci yarı ortaya koyduğu futbolla Özkartalspor ile 2–2 berabere kaldı.
Küçükçekmece Metin Oktay stadında Yeşilova Esnafspor ile Özkartalspor arasında oynanan maçı çok sayıda taraftar izledi.
Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Özkartalspor ev sahibi takıma göre daha istekli ve atak futbol sergilerken rakip kalede etkili olan taraftı. Siyah -Beyazlılar girdiği gol pozisyonlarında Aziz ve Muhammetin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kaptı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ev sahibi Yeşilova Esnafspor rakip kalede baskı kurdu Mehmet ve Berkay yeşil-beyazlıların 2-2 lik beraberliği getiren golleri attılar.
Bu golden sonra oyun kontrollünü tamamen eline alan ev sahibi ekip, atak üstüne atak geliştirdi.Rakip takımı adeta ablukaya alan Yeşilova Esnafspor bulduğu birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.
Mağlup durumda düşen Yeşilova Esnafspor ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca maç 2–2 berabere sonuçlandı.




Yorumlar