Dodo Süper Amatör Lig Yorum ve Tahminler



Dodo Süper Amatör Lig Yorum ve Tahminler
Süper Amatör Lig müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.Hafta sonunda birbirinden zorlu müsabakalar var.
Dudulluspor-Leventspor müsabakası iki dişli takımı karşı karşıya getiriyor.iç sahada daha baskılı ve arzulu oynayan Dudulluspor karşısında Leventspor takımının zorlanmasına rağmen kazanacağı düşüncesine sahibiz.
1877 Alemdağ-Zeytinburnuspor müsabakası haftanın en zor müsabakaları arasında yer alıyor.Zeytinburnu takımının puan cetvelindeki yerine bakıp aldanmayın.Son derece iyi bir takım.Önce evsahibi daha sonra berbaerlik normal sonuç olacaktır.
Soğuksuspor-Arnavutköy Belediyesi müsabakası zirve yarışındaki iki takımı karşı karşıya getiriyor.Baştan sona büyük çekişme içinde geçmesini beklediğimiz doksan dakika sonunda beraberli,k en mantıklı skor gibi duruyor.
Beyoğlu Yeniçarşı-Beşyüzevler müsabakası haftanın sizlere banko beraberlik olarak önereceğimiz müsabakalar arasında yer alıyor.İki kaliteli takımın karşılaşmasında kazanan olmaz diyoruz.
Nişantaşı-BüyükçekmeceBelediye müsabakası zor bir doksan dakikayı beraberinde getiriyor.Oynadığı tüm müsabakaları kazanan Büyükçekmece takımının ilk rötarını yapacağı müsabaka bu olur görüşüne sahibiz.Beraberlik yada Nişantaşı kazanır diyoruz.
Yıldıztabya-İstanbul Güngören müsabakası zor bir doksan dakikayı sporseverlere sunmakta.Deplasmanda oynamasına rağmen İstanbulGüngören kazanır diyoruz.
Vefa-Hasköy müsabakası zirve adayı iki takımı karşı karşıya getiriyor.Zorlu doksan dakika sonunda yeşil beyazlı Vefa takımı kazançlı ayrılan taraf olur.
Cevizli Anadolu-Ataşehirçamoluk müsabakası sizlere banko beraberlik olarak önereceğimiz bir müsabaka.Bu müsabaka muhtemelen karşılıklı atılan birer gol neticesinde berabere sonuçlanır.
Bayrampaşa Altıntepsi-Araphanspor müsabakası baştan sona çekişme ve mücadele dolu bir doksan dakika sunacak sporseverlere.Doksan dakika sonunda kazanan olmaz,beraberlik en mantıklı sonuç olur görüşüne sahibiz.

Yorumlar