Dodo Bal Lig Yorum ve Tahminler


Dodo Bal Lig Yorum ve Tahminler
Sporseverlerin vazgeçemediği bir tutku olan Dodo Tahminler yoğun istek üzerine tekrar sitemizde bu haftadan itibaren yayınlamaya başlanacaktır.
Çorluspor1947-ÇekmeköyAlemdağ müsabakası zor bir doksan dakikayı beraberinde getiriyor.İç sahada kolay kolay maç kaybetmeyeceğine inandığımız sarı kırmızlı takım ÇekmeköyAlemdağ karşısında mutlak favoridir.Temsilcimizin alacağı en iyi sonuç beraberlikten öte olmayacaktır.
Uzunköprüspor-Çıksalınspor müsabakası çok zor bir müsabaka.Denk kuvvetlerin mücadelesinde evsahibi olma avantajı ile Uzunköprü takımı mutlak favoridir.Çıksalınspor için burdan çıkacak en iyi sonuç beraberlik olur.
Sultangazispor-Edirnespor müsabakası İstanbul'lu sporseverlerin yoğun ilgi göstereceği ve tribünlerin tıklım tıklım olacağı bir müsabaka.Sultangazispor takımı iç sahada bir başka güzel oyun ve skorlar alıyor.Temsilcimizi bu zorlu müsabakada mutlak favori görüyoruz.
Gaziosmanpaşa-YeniÇan müsabakası baştan sona büyük çekişme içinde geçecek.Gaziomanpaşa takımının zorlansada kazanmasını bekliyoruz.
KartalBulvar-Erdemli müsabakası puan cetvelindeki tablo ile kimseyi aldatmasın zor bir doksan dakika olacak.Temsilcimiz kazanmaya yakın taraf.Rakibi hafife alırsa hüsrana uğrar.Erdemli takımı ters bir takım.
Maltepespor-İnegölKurtuluş engelini geçerken zorlanmaz düşüncesine sahibiz.
BursaZafer-Beylerbeyi müsabakası tipik beraberlik müsabakası gibi duruyor.Zorlu doksan dakika sonunda beraberlik çıkar diyoruz.
Karasu-Beylikdüzü müsabakasında temsilcimizin işi zor.Geç kurulan Karasu takımı yavaş yavaş itenilen kıvama geliyor.Kaliteli oyunculardan kurulu Sakarya temsilcisi bu müsabakadan üç puanla ayrılır diyoruz.
TavşanlıMoymul-Çengelköy müsabakasında Çengel takımının kazanmasını bekliyoruz.Kütahyadan üç puanla dönen taraf Çengelköy olacaktır.
AnadoluÜniversitesi-Alibeyköyspor müsabakası zor bir müsabaka olacağı kesin. Anadolu Üniversitesi kaliteli ve diri bir takım.İç sahada çok kaliteli bir futbol ve arzulu,tempolu doksan dakika oynuyor.müsabakalarını oynadığı rektörlüğün içindeki Stadyumda bir başka avantajları.Çim saha temsilcimizi bozabilir.Önce ev sahibi takım sonra beraberlik diyoruz.
FeriköyEskişehirKurtuluş müsabakası izlenmeye değer bir müsabaka.İki yabancısıda kalitli bir ekip olan Eskişehir temsilcisi çabuk ve süratli kanat oyuncularına sahip.Kanat organizasyonlarını kesen bir Feriköy takımı yakalayacağı kontra ataklarla sonuca gidebilir.Beraberlik kokan bir doksan dakika olduğunu söyleyebiliriz.
Yeşilköyspor-Dumlupınar engelini zorlansada aşar görüşüne sahibiz.
Modafen-Şile müsabakası beraberlik için en mantıklı müsabaka gibi duruyor. Kazanan olursa Şile takımı olur diyoruz.
Kartalspor-Bornova müsabakasında kalabalık bir taraftar desteğini arkasına alacak olan temsilcimiz kazanacaktır düşüncesine sahibiz.

Yorumlar