Davutpaşa Öldü Öldü Dirildi




Süper Amatör Lig 1.Grup mücadelesinde Namık Sevik Stadyumunda Davutpaşa ve Çubukluspor takımları karşı karşıya geldiler.Müsabaka baştan sonra büyük çekişme içerisinde geçti.


Evsahibi Davutpaşa takımı oyunu daha önde tutmak ve gol pozisyonu üretme planları yaparken kalesinde gelişen kontra ataklara engel olamayınca sık sık korkulu anlar yaşadı.


İlk gol Davutpaşa'dan geldi.Bu gol sonrasında daha arzulu bir futbol ortaya koyan Çubuklu takımı güzel bir gole imza atarak beraberliği sağladı.


Beraberlik golünden sonra bu kez oyunu risk eden taraf evsahibi Davutpaşa takımı oldu ve bu riskin karşılığında galibiyet golüne kavuştu.


İlk yarının son dakikasında Çubukluspor on numarası Baransel karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurmakta geç kalınca yaptığı vuruş Davutpaşa kalecisi tarafından kornere giden bir kurtarışla etkisiz hale getirildi.

Müsabakanın ilk kırkbeş dakikasında evsahibi Davutpaşa takımının 2-1 üstünlüğü vardı.Müsabakanın ikinci yarısında Çubuklu takımının beraberlik çabaları meyvesini verince skora denge geldi.


Bu dakikadan sonra iki takımında öne geçme adına yaptığı mücadelelere şahit olduk.Davutpaşa takımı sağ kanattan geliştirdiği atakta güzel bir orta sonucunda güzel bir gol ile skoru tekrar 3-2 lehine getirmesini bildi.


Bu gol sonrasında Çubuklu takımının oyundan düşmeden tekrar beraberlik golü için yüklenmelerine şahit olduk.

Müsabakayı yöneten Hakem'in beş dakikalı kuzatma bölümünde rölanti bir oyun ortaya koyan Davutpaşa takımının geri çekilmesini de fırsat bilen Çubukluspor takımı iki net gol pozisyonu buldu.


Bunlarda Davutpaşa kalecisi başarlı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.Doksan dakika sonunda gülen taraf Davutpaşa oldu.

Çubuklu cephesinden müsabakayı yöneten Orta Hakeme Tepkiler çok fazla olunca bir anda oyun elektiriklendi.


Çubukluspor kenar yönetiminden Mehmet Şahin yoğun itirazları sonucunda oyundan ihraç edildi.

Yorumlar