Çengelköyspor Seriye Bağladı.

Çengelköyspor Seriye Bağladı.
İstanbul liglerinin önemli takımlarından Çengelköyspor, A takımlarda kendisi gibi şampiyonluk parolası ile yola çıkan bir çok takımın aksine alt yapılarda sergilediği başarılı performansla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hem U16 liginde hem de U14 liginde zirveyi adeta parselleyen Çengelköyspor, U16 liginde son maçında yaşadığı talihsizliklere rağmen liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı. Hafta sonu Paşabahçe deplasmanında yaşadıkları hake hatalarına birde karşılaşmanın son dakikasında kazandıkları penaltı atışından da yararlanamayınca sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrıldılar. Geride kalan 4 hafta da 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplamayı başaran boğazın temsilcisi liderlik koltuğundaki yerini korudu. Çengelköy U16 takımı bu hafta Beykoz 1908 takımını evinde konuk edecek.

U14'lerde Çengelköyspor Kalesi Gole Kapalı 
Çengelköy takımının U14 yaş grubu sporcuları yeşil sahalarda rüzgar gibi esiyor. Geride kalan 5 hafta da rakip fileleri 27 kez havalandıran Çengelköyspor U14 takımı kalesinde daha gol görmedi. Geride kalan 5 haftada 15 puanla zirve de tek başına kalan boğazın temsilcisi istikrarlı çıkışını bu hafta sonu oynayacağı Küçükyalı Yelken maçı ile de sürdürmek istiyor. 

Yorumlar