Çeliktepespor 30. Saniye'de Geriye Düştüğü Maçtan Galibiyetle Ayrılmayı Başardı.

Çeliktepespor 30. Saniye'de Geriye Düştüğü Maçtan Galibiyetle Ayrılmayı Başardı.
İstanbul Süper amatör Lig 6. grup da son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kağıthane Temsilcisi Çeliktepe Spor Namık Sevik Stadı'nda konuk olduğu Kadırgaspor karşısında maçın 30. saniyesinde Aytaç'ın golüne engel olamayarak geri düşmesine rağmen sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Hafta sonu 6. grubun orta sıralarda yer alan iki takjımın mücadelesinde Kadırga Spor, Çeliktepe Spor'u Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Karşılaşmayı Selamet Yılmaz, Vefa Kaya, Mert Çalışkan hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşmaya Çeliktepespor başladı, ancak Kadırga defansının ileriye uzun gönderdiği topta Semih daha 30. saniyede Çeliktepe defansının hatasını golle sonuçlandırarak takımının 1-0 öne geçmesini sağladı. Bu golün santrası sonrasında sağ kanattan topu çizgiye taşıyan Kaptan Salih Kırtay'ın ceza alanı içine gönderdiği topu bu sefer Mustafa Hazıroğlu ağlarla buluşturdu ve eşitliği sağladı. Karşılaşmanın ilk dakikasında gelen iki gol sonrasında ilk yarı boyunca her iki takımda skora katkı sağlayamayınca devre 1-1 eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarı her iki takım içinde gergin başladı. 
Alt sıralar ile zirve arasında puan farkını çok yakından iligilendiren karşılaşmada taraflar sahadan mutlak 3 puan çıkarmak için mücadele ettiler.  Bu da zaman zaman gergi anlar yaşanmasına sebep oldu. Ancak sahadan istediğini alarak ayrılan taraf Kağıthane temsilcisi Çeliktepespor oldu.  Karşılaşmanın 48 . dakikasında ilk golün sahibi Hazıroğlu sol tarafta kontrol ettiği topu ceza alanı içinde Mert'e bıraktı, Mert müsait pozisyonda olan Ufuk'u gördü. Cezaalnı içinde topla buluşan Ufuk'un şutu Kadırga kalecisinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 2-1 
Müsabakanın geri kalan bölümünde iki takımda gol yollarında başarılı olamayınca Çeliktepe sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Çeliktepe galibiyet sonrası puanını 12 yaparken iki basamak daha yukaı çıkarak 4. sıraya yerleşti. Kadırga ise bir basamak düşerek 5. sıraya indi. Çeliktepespor bu hafta evinde oynayacağı Topçularpor ligden çekildiği için haftayı 3 puanla kapatarak puanını 15 yapacak. Kadırga ise deplasmanda M. Kemalpaşaspor'a konuk olacak.

Yorumlar