Zafer Bayramı Turnuvası Şampiyonu Halkalı.​

Zafer Bayramı Turnuvası Şampiyonu Halkalı.​
Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvası Son Erdi.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Halkalı Etap Stadın düzenlenen turnuvada 20 kulüpten 400 lisanslı futbolcunun katılımıyla gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvası, finale kalan Halkalı spor ve Halkalı Taştepespor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.
Halkalı spor ve Halkalı Taştepespor arasında günün final maçının normal süresi 2-2 berabere sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışında rakibini 4-3’lük skorla mağlup eden Halkalıspor turnuva şampiyonu oldu.
Müsabakalar sonunda Halkalı Taştepespor takımı ikinci, İFAspor, üçüncü olurken Cennet Barbarosspor ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Dereceye giren takımların yanı sıra müsabakalarda mücadele eden Küçükçekmece İ.Yurduspor en centilmen takım ödülünü aldı.
Final müsabakasını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş izledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvası’nın gelecek yıllarda da devam etmesini dilediğini söyleyen, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk, turnuvaya katılımlarıyla destek veren kulüplere teşekkür etti.
Başkanı Seymen Gençtürk, konuşmasının devamında, “Bu turnuvada ter döken, emek veren bütün sporcu kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendi kulüplerini temsil ettirdikleri için Futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra da bu turnuvalar devam eder ve bizler de destek vermeye devam ediyoruz. Önemli olan bir araya gelmemiz, bir arada bulunmamız, Küçükçekmece Belediye Başkanımıza gençlerimizi böyle güzel aktivitelere yönlendirdikleri için teşekkür ediyorum. İlçe kulüplerimiz arasında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı U 16 futbol müsabakasının birik, beraberlik getirmesini ve devamının gelmesini diliyorum” dedi
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, ise "30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen bu etkinliğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Burada kazanan veya kaybeden yoktur. Kazanan Türk gençliğidir. Çocuklarımız burada kavga etmeden, birbirlerine hakaret etmeden, birbirlerine kırıcı davranmadan, Kardeşçe, sevgi yumağı halinde sporun yapılabileceğinin güzel bir örneğini bizlere gösterdiler. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Küçükçekmece Belediye Başkanımıza gençlerimizi böyle güzel aktivitelere yönlendirdikleri için teşekkür ediyorum. Köylerimiz arasında düzenlenen bu futbol müsabakasının birik, beraberlik getirmesini ve devamının gelmesini diliyorum" diye konuştu.
Yapılan Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren düzenlene törenle kupa ve madalyaları verildi.
Turnuva Şampiyonu: Halkalıspor
Turnuva 2.si: Halkalı Taştepespor

Turnuva 3.sü: İFAspor
Turnuva 4.sü: Cennet Barbarosspor
En centilmen Takım: Küçükçekmece İ.Yurduspor
Turnuva Gol Kıralı: Doğukan Borak-Halkalıspor
En Erken Gol: Mercan Bakırhan-Cennet Barbarosspor
En iyi Kaleci: Kaan Oğulcan Hanbaba-Cennet Barbarosspor
Final maçı Hakemi: Hüseyin Nergis, Ferdi Çelik, Bülent Özyurt
Turnuva Sağlıkçısı: Yusuf Kaya




















Yorumlar