RAMİSPOR İLE KÜÇÜKKÖYSPOR MAÇINDAN GALİP ÇIKAN EV SAHİBİ OLDU.

RAMİSPOR İLE KÜÇÜKKÖYSPOR MAÇINDAN GALİP ÇIKAN EV SAHİBİ OLDU.
istanbul Süper Amatör Küme 4.Grupta İki komşu ilçe Eyüp ve Gaziosmanpaşa’nın 2 güzide takımı Ramispor ve Küçüköyspor 4. hafta karşılaşmasında tarihi Rami sahasında ılık bir sonbahar gününde çiseleyen yağmur altında karşı karşıya geldi. 
Karşılaşma öncesi ev sahibi Ramispor’un 6, konuk ekip Küçükköysporun ise 4 puanı bulunuyordu. Mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Küçüköyspor golü 15. dakikada Remzi vasıtasıyla buldu. Golden sonra her iki takımda rakip kalelerde tehlikeli ataklar geliştirdi. Küçükköyspor beraberlik golünü devrenin bitimine 2 dakika kala Okan vasıtasıyla attı. Takımlar soyunma odasına 1-1 lik skorla gitti. Karşılaşmanın 2. yarısında da ilk yarıda olduğu gibi süratli göze hoş gelen bir futbol vardı. 55. dakikada Cüneyt Ev sahibi Küçükköyspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. 80. dakikada sahanın iyilerinden olan Cüneyt 90. dakikada kendinin 2 takımının 3. golünü attı. Küçükköyspor maçın uzatma dakikalarında Gökhan’la golü bulsa da  birdakika sonra karşılaşmanın hakemi maçı bitiren düdüğünü çaldı.
Bu sonuçla Ramispor 9 puana çıkarken Küçükköyspor 4. puanda kaldı.5. hafta karşılaşmalarında Ramispor GOP Yeniköyspora konuk olurken Küçüköysporn evinde Büyükçekmece Beldiyesini konuk edecek.
Haber:Fotoğraf - Erol Eftekin





Yorumlar