MARUFSPOR'DA 10 NUMARALI TRANSFER

MARUFSPOR'DA 10 NUMARALI TRANSFER
İstanbul 1.Amatör ligin ekiplerinden Çankırı Marufspor sezon öncesi kadrosuna 10 numaralı futbolcu takviyesinde bulundu. Mavi-beyazlı ekip Bayrampaşa Teknikspor'la yollarını ayıran forvet oyuncusu Şahin Çıldır ile anlaşmaya vardı.

Çankırı Marufspor, transferde doğru adımlar atmaya devam ediyor. Yeni sezona 1.Amatör lig'de oynayacak karşılaşmalarda yer alacak mavi-beyazlı ekip kadrosuna bir forvet oyuncusu daha dahil etti. Bayrampaşa Tekniksporla yollarını ayıran forvet oyuncusu Şahin Çıldır kulüp başkanı Berat Atlas ile yapılan görüşme sonrası yeni futbol sezonun için Çankırı Marufspor başarısı için ter dökecek.
29 yaşındaki tecrübeli oyuncu 2000 yılında Beşiktaş altyapısında futbola başladı. İstanbul Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Zara Ekinli, Muratpaşa, Gerede, Kağıhtane ve Bayrampaşa Teknikspor takımlarında forma giydi.

Bu yıl Çankırı Marufspor'u konuşulacak
Çankırı Marufspor Başkanı Berat Atlas, önce centilmenliğin ön planda olduğunun altını çizerek şu açıklamayı yaptı: 'İlk olarak futbolcularımızdan sahada centilmence mücadele etmelerini istiyoruz. Yönetim olarak sporcularımızın her türlü imkanlarını karşılamak için çalışıyoruz. İyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz kesinlikle Süper Amatör Lig'dir. Bu çerçevede lige hazırlanacağız.' Bu sezon iddialı bir takım kurduk. İnşallah belirlediğimiz hedefe ulaşacağız. Futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu yıl herkes Çankırı Marufspor’u konuşacaktır. Bundan eminiz' dedi.

Yorumlar