KOMŞULARIN DOSTLUĞU....

KOMŞULARIN DOSTLUĞU....
GAZİOSMANPAŞASPOR 2 SULTANGAZİSPOR 2 
Gaziosmanpaşaspor Sultangazispor karşılaşmasında skorda 2-2 beraberlik, sahada sertlik ve kötü hakem tribünlerde ise dostluk vardı.


BAL Ligi 12. Grupta mücadele eden 2 komşu ilçenin takımı Gaziosmanpaşaspor ve Sultangazispor Yıldıztabya stadında karşı karşıya geldi. İki takımın taraftarı maç öncesi dostluk şarkıları söylerken iki takımıda tribünlere çağırıp alkışlaması görülmeye değerdi. Gaziosmanpaşaspor Maça 4 as oyuncusundan mahrum gençlerden oluşan bir kadro ile çıkarken,konuk ekip Sultangazispor ise tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro ile karşılaşmaya başladı.


Sultangazi Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren oyunu ağırlığını koydu. Gaziosmanpaşaspor ani kontrataklarla rakip kalede gol aramaya başladı. Ancak 2 takımda ilk yarıda gol kaydına muvaffak olamadı.Mücadelenin 2. yarısına konuk ekip hızlı başladı. Ve art arta 48. ve 49 . dakikada Samet Şenol ile 2-0 öne geçti. Ancak 2 dakika sonra Tunahan Gaziosmanpaşaspor’un golünü attı.60. dakikada Gaziosmanpaşaspor’da Stoper Gökhan Caba kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Yeşil Kırmızılar kalesinde baskı yediği sırada ani kontratakta 83. dakikada Kazım Birkan ile.eşitliği sağladı. Karşılaşmanın hakemi uzatma dakikalarında Gaziosmanpaşaspor’dan 2. yarıda oyuna giren Alpaslan Bağımsız ve Sultangazi’de 2 gole imza atan Samet’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.Maçın bitiminde ise Skorda 2-2 lik beraberlik Sahada sertlik ve kötü hakem ,Trübünde ise 2 takın seyircisinin dostluğu vardı.


12. Grupta oynana maçlarda şu sonuçlar alındı.
Gaziosmanpaşaspor - Sultangazispor 2-2
Yeni Çanspor - Alemdağspor 2-0 
Kadıköyspor - Uzunköprüspor 0-1
Lüleburgazspor - Bigaspor 0-2 
Çerkezköy 1911 SK - Çorlu 1947 SK 3-1 
Edirnespor - Altınova Bld 2-3.
HABER:EROL EFTEKİN






Yorumlar