İsa Kıran "Neticede bir hazırlık dönemi geçiriyoruz."

İsa Kıran "Neticede bir hazırlık dönemi geçiriyoruz."
Sultanmuratspor'un  Sefaköy Kartal sahasında Sefaköy Kartalspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybetmesini değerlendiren Sultanmuratspor Başkan Vekili İsa Kıran, skorun önemli olmadığını, eksikleri görme açısından yararlı bir hazırlık maçı oynadığını söyledi.

Komşu ilçe takımı Sefaköy Kartalspor ile Sefaköy Kartal sahasında oynan karşılaşmada Sultanmuratspor 3-1 mağlup oldu. Hazırlık maçını değerlendiren Sultanmuratspor Başkan Vekili İsa Kıran, skorun hiçbir şekilde önemli olmadığını kayıt etti.


Başkan Vekili İsa Kıran, Neticede bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yeni bir takımı oluşturuyoruz. Bunun da zorluklarının farkındayız. Bu kararı aldığımız zaman karşılaşacağımız zorluklarını da bilinci içerisindeydik. Bunu hiç bir şekilde mazeret olarak göremeyiz. Fakat şu an bir hazırlık sürecindeyiz. Takımımızın uyumu anlamında belli bir süreçten geçiyoruz. Zaten bu karşılaşmaları yapmamızın en önemli amacı eksiklerimizi görüp, lige kadar en iyi şekilde takımımızı hazırlamaktır. Skor hiç bir şekilde önemli olmadığı kanısındayım. Gerekli dersleri çıkartıp, hocamızın da raporu doğrultusunda eksik olan mevkilerimize transferlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz dedi.

Yorumlar