DENİZLİ VE KIRAN, CANPOLAT'IN NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR

DENİZLİ VE KIRAN, CANPOLAT'IN NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR
Beşiktaş kongre üyesi ve siyah -beyazlı camianın sevilen isimlerinden Yılmaz Canpolat, düzenlenen nikâh töreniyle hayatını Nesrin Göngör ile birleştirdi.

Beşiktaş Vofafone Arena Stadı'nda Yılmaz Canpolat ve Nesrin Göngör  Uzun çiftinin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini Mustafa Denizli,Turgay Kıran,Ahmet Bodur,Aydoğan Cevahir ve çocukları  yaptı. Murat Hazinedar, 8 şahitle yapılan nikah töreninde, nikah şahitlerinin hepsinin birbirinden değerli kişiler olduğunu belirterek, "Çok sağlam bir nikah oldu. Canpolat çiftine evlilik cüzdanlarınınsa Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli verdi.
Beşiktaş Vofafone Arena Stadın yaklaşık 600 davetli katıldığı Nihat törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Mustafa Denizli,Turgay Kıran,Ahmet Bodur,Aydoğan Cevahir, Beşiktaş Spor yazarlarından Fatih Doğan, İsmail Er, Orhan Yıldırım eski yöneticilerden Seyit Ateş yanı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Seyit Bel yanı sıra her iki ailenin eş ve dostları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Nikah merasiminin ardından gönüllerince eylenen çift aile ve konuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Bizde çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.





Yorumlar