Cihan Yavuz, Başakşehir Kartalspor 'da

Cihan Yavuz, Başakşehir Kartalspor 'da
İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan Başakşehir Kartalspor'un Altyapı Koordinatörlüğüne Cihan Yavuz getirildi.

UEFA B lisansına sahip olan Cihan Yavuz, Esenler Yavuz Selim, İstanbul Atakent, Beşiktaş Başakşehir Futbol Okulları ve Bahçelievler Futbol Atletik spor kulüplerini çalıştıran başarılı genç çalıştırıcı geçtiğimiz hafta Başakşehir Kartalspor kulüp Başkanı Nail Tilbaç ve Başkan yardımcısı Cemal Tilbaç ile görüşme yaparak Altyapı Koordinatörlüğü görevine getirildi.
Cihan Yavuz, "Amacımız öncelikle kendi kulübümüze oyuncu yetiştirmektir. Bunun yanında çevremizde bulunan profesyonel kulüplere futbolcu göndermek yeni yetenekler keşfetmek ve Türk futboluna katkıda bulunmaktır. Çocuklarımızın güvenli bir ortamda, uzman kadrolar eşliğinde futbol eğitimi alabileceği, sporun yanı sıra farklı sosyal imkanların sağlanacağı, uluslararası standartlarda tesislerde, eğitim verilerek Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak uluslararası standartlarda bir futbol akademisi oluşturmak için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar