BEYKOZ 1908, NİŞANTAŞI MAÇINA HAZIRLANIYOR!

BEYKOZ 1908, NİŞANTAŞI MAÇINA HAZIRLANIYOR!
Beykoz 1908, hafta sonunda Paşabahçe Stadında oynanacak olan Nişantaşıspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Sezona galibiyetle başlayan Beykoz 1908 Saat:16.00'da Paşabahçe Stadı'nda Nişantaşıspor ile karşı karşıya gelecek. Önemli maç öncesi hazırlıklarını sıkı bir çalışma ile devam eden Beykoz 1908'de Teknik Direktör Bayram Pehlivan futbolcularla tek tek ilgileniyor. 
Sarı-Siyahlı ekipte Teknik Sorumlu Bayram Pehlivan, ilk hafta alınan farklı galibiyetin kendilerinde bir rehavet yaratmayacağına değinirken, gazetemize açıklamada bulundu:
”Bilindiği üzere neredeyse sıfırdan kurulan bir kadro ile yola çıktık. Hayırlısı ile lige güzel bir galibiyet ile giriş yaptık. Tabii ki farklı skora takılıp kalmadan bu maçta artı ve eksilerimizi de saptamış olduk. Çalışmalarımızı bu yönde değerlendirmekteyiz. Ben Beykoz’a gönül veren taraftarların bir deplasman maçında takıma ne kadar pozitif katkıda bulunduğunu gördüm, itiraf ekmek gerekirse son derece heyecan yaşamadım desem yalan olur. Bu kez iç sahada çok daha fazla bir taraftar grubu önünde Nişantaşıspor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak iyiden iyiye ligin havasına girmek istiyoruz ” şeklinde konuştu.

Yorumlar