BEŞYÜZEVLER DOLAYOBA'DAN TEK GOLLE 3 PUAN ALDI

BEŞYÜZEVLER DOLAYOBA'DAN TEK GOLLE 3 PUAN ALDI
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Gaziosmanpaşa İlçesi takımlarından Beşyüzevlerspor, Pendik İlçesi takımlarından Dolayobaspor ile karşılaştı.Beşyüzevlerspor ilk yarıda attığı golle konuk ekibi 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Bayrampaşa İBB Stadı'nda oynanan. Karşılaşmada. Maça ev sahibi Beşyüzevlerspor tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadro ile başlarken konuk ekip Dolayoba ise gençlerden oluşan bir kadro ile çıktı. Beşyüzevlerspor Dolayoba karşısında atak bir futbol sergiledi. Konuk ekip ise Zaman zaman ev sahibi kalesinde tehlikeli oldu.
Beşyüzevlersporun golü 20. dakikada geldi.Sol taraftan Erdinin kale önüne ortasında Onur Can kafa ile ağlara yolladı. 1-0.Bu gol ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın Devre arasında Dolayobalı yöneticiler ve hakemler arasında gerginlik yaşandı.Tempolu başlayan 2. yarıda karşılıklı ataklar vardı.Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Beşyüzevlerspor’un galibiyeti ile tamamlandı.
Maçın bitiminde ise her iki takım futbolcular arasında itişmeler kakışmalar ve ağız dalaşı oldu. 
Dolayobalılar Stad dışında da Maçın hakemine tepkilerini sürdürdü. 
Ancak güvenlik güçleri olayları büyümeden önlendi.
Bu sonuçla Puanını 9'a yükselten Beşyüzevlerspor, yine 9 puana sahip Çapa ile zirveyi paylaşıyor.Dolayoba ise 1 puanda kaldı.Beşyüzevlerspor haftayı BAY geçirirken,Dolayoba ise gelecek hafta Ortaköy ile karşılaşacak



















Yorumlar