TÜRK HAVA YOLLARI ALTYAPISI MURAT İKİZ EMANET

TÜRK HAVA YOLLARI ALTYAPISI MURAT İKİZ EMANET
Türk Futbolunun köklü kulüplerinden olan Türk Hava Yolları spor, 2017--2018 sezonunda Futbol Okulları ve altyapılarda Genel Koordinatör ve scout olark göreve getirildi.

Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ve geçtiğimiz yıl Küçükçekmece Cennet Barbarosspor Futbol Okulları ve altyapılarını çalıştıran Murat İkiz ,Türk Hava Yolları spor yöneticileri ile görüşmeler yaparak kırmızı-beyazlılarla anlaştı.
Türk Hava Yolları spor  çiçeği burnunda Futbol Okulları ve altyapılarda Genel Koordinatör Murat İkiz yaptığı açıklama ile kırmızı-beyazlı takımın altyapısını yeniden ayağa kaldırıp önemli oyuncuların yetiştireceğini söyledi.
Murat İkiz ,Yıllardır ülke futbolunda önemli yeri bulunanTürk Hava Yollarıspor
altyapısının değişim ve yeniden yapılanma sürecinde önemli adımlar atarak yola koyuluyoruz.
Öncelikle işimiz sadece futbolcu yetiştirmek değil, insan mühendisliği yapmaktır. Futbol öğretiminin yanında bireylerin toplumun bir ferdi olarak yetiştirilmesi misyonunu da üstlenmemiz gerekiyor. Geçici başarılar yerine, kulüp ve ülke futboluna katkı sağlayacak kalıcı eğitim yatırımları gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Türk Hava Yolları spor ,Yine hedeflerimiz arasında, Milli takımlara her yaş kategorisinden en az 2 oyuncuyu göndererek milli takımlarımıza hizmet eden bir organizasyon yapısı oluşturmak var. Her yaş kategorisinin zihinsel,fiziksel,psikolojik ve sosyal gelişim özellikleri dikkate alınarak, Kısa,orta ve uzun vadeli hedefler doğrultusunda detaylı ve sistematik bir planlama ile akılcı bir şekilde ilerleme kaydedeceğiz.

Yorumlar