Sultanmuratspor yeni sezon çalışmalarına başladı

Sultanmuratspor yeni sezon çalışmalarına başladı
İstanbul 1.Amatör liginde mücadele eden Küçükçekmece Sultanmuratspor, 2017-2018 Futbol sezonu hazırlıklarına Sefaköy Kartal sahasında yeni Teknik Direktör Ferhat Özdemir yönetiminde 25 kişilik kadrosuyla çalışmalarına başladı.

Sezonun ilk antrenmanında Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu, İstanbul Demirspor Kulüp Başkanı Seyit Bel, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık, Sultanmuratspor Altapı Kordinatörü ve hocası Hüsamettin Özköşkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de futbolcuları yalnız bırakmadı.
Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu da yeni sezonda iddialı olduklarını dile getirerek şunları söyledi: “2017-2018 futbol sezonuna yakın zamanda başlayacağız. Bugün ilk antrenmanımızı yapıyoruz. Bu sene yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. 5 tane de altyapıdan futbolcularımız A takıma katıldı. Bu sene Süper Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Bizlere bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar