KESTANELİK SANTRAFORA KİLİTLENDİ

KESTANELİK SANTRAFORA KİLİTLENDİ
Süper Amatör Küme ekiplerinden Kestanelikspor’da santrafor arayışı hızlandı. 
Yönetimin, teknik direktör Mümin Ersin Sarı’nın raporları doğrultusunda santrafor transferi için düğmeye bastığı kaydedildi.
Hücum hattına son olarak Gümüşyakaspor’dan Ahmet’i bağlayan Yeşil Sarılı yönetimin, gol yollarında etkili bir santrafor konusunda alternatif isimlere yöneldiği bildirildi. Yönetimin gündemindeki ilk ismin ise geçtiğimiz sezon Bilecikspor forması giyen Eto lakaplı Ertuğrul olduğu belirtildi. Deneyimli golcünün de Kestanelik kulübüne haber göndererek imza için hazır olduğunu ifade ettiği, yönetimin de son kararını teknik direktör Sarı’nın vereceği karar doğrultusunda vereceği elimize ulaşan  duyumlar arasında.
Bu arada Kestanelikspor’da Namık’ın ligin ilk iki haftasında cezalı olması nedeniyle bu bölgede de sıkıntı çıktı. Beylikdüzü’nden transferi gündemde olan İlkan’la yolları ayıran yönetimin bu bölge için de bir operasyon gerçekleştireceği ifade edildi.
Teknik direktör Mümin Ersin Sarı kuralarla ilgili bir değerlendirmede bulunarak bütün rakiplerinin iyi olduğunu, sezon başını sıkı tutarak lige kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Takımın mevcut formunun lig için yeterli olmadığını kaydeden Sarı “Lige kadar forma gireceğiz.” Diye konuştu.

Yorumlar