İRFAN AVŞAR 1 YIL GECİKME İLE GOL KRALLIK ÖDÜLÜNÜ ALDI

İRFAN AVŞAR 1 YIL GECİKME İLE GOL KRALLIK ÖDÜLÜNÜ ALDI
Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasının geçen sene gerçekleşenin de Gol Krallığına Ortak Olan İrfan Avşar, 1 yıl gecikme ile de olsa Ödülüne kavuştu. 

Kelle İbrahim Turnuva Organizasyon Komitesi Tarafından taktim edilen Avşar, mutlu mu mutlu idi. Geçen sezon Anadoluhisarı Takımında forma giyerken bu başarıyı yakalayan başarılı isim bu sezon Yenimahalle Takımında görev yapmakta.
Turnuva Organizasyon Komitesinden Mustafa Kurtuluş, geçen sezon son maça kadar gol krallığında büyük bir çekişme yaşanmış ve daha önceden Gol Krallık Kupasını tek futbolcu alacak şekilde sipariş verdiklerini söylerken, “ Bu sebeple Gol Krallığına 2 futbolcu orta olunca bir ödülümüz eksik kalmış idi. Bu seneki turnuvada İrfan Kardeşimize ödülünü gecikmeli de olsa verebildik. Bu gecikme nedeni ile de özürlerimizi beyan ederiz ” diye konuştu.
İrfan Avşar ise yaptığı açıklamada, ” Geçen sezon Osmanlıspor Takımında oynayan Erkan Kanbur ile müthiş bir mücadele yaşamıştık. Erkan arkadaşım final maçında kaydettiği tek gol ile Gol Krallığına ortak olmuştu. Tabii ki Kelle İbrahim gibi Beykoz İlçesinde sembolleşmiş bir isim adına düzenlenen turnuvada aldığım bu ödülün benim için de anlamı çok ayrı olacak. ” şeklinde konuştu.

Yorumlar