GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ, NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ, NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI.
İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Sultanmuratspor’un futbolcusu ve Kulüp Başkanı Vekili İsa Kıran’ın oğlu,Semih Kıran , Sevgi Ergin ile evlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri Havuzlu Bahçe Düğün Tesisleri'de düzenlenen düğün töreni seçkin davetli topluluğunu ağırladı. Düğün törenine spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri yanı sıra çiftin yakınları, sevdikleri ve iş arkadaşları katıldı. Makine Mühendisi olan Semih Kıran ve Müzik Öğretmeni olan , Sevgi Ergin ile hayatını birleştirdiği nikah törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve M.Başakşehirspor kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, çifttin nikah şahitliği yaptı.
Göksel Gümüşdağ,Damat Semih Kıran ve babası İsa Kran aile dostları olması dolaysıya burda bulunduğunu ve bu mutluluğa şahitlik ettiğim için mutlu olduğunu Sevgi ve Semih Kıran’a bir ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra çiftler yapılan dans ardından bir süre çalan müzik eşliğinde oynayan Semih Kıran , Sevgi Ergin , daha sonra kendisi için hazırlanan beş katlı düğün pastasını kılıçla keserek, tadına baktı.Rumeli sanatçısı Kani Yıldızın bir birin güzel söylediği şarkı ve türkülerle , halaylar çekildi. Orkestra eşliğinde düğüne katılanlar doyasıya eğlendi.
Küçükçekmece Sultanmuratspor’un Kulüp Başkanı Vekili İsa Kıran İsa Kıran, düğün törenine katılan tüm konuklarına teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar