D.KÖŞKLER YENİDEN YAPILANIYOR

D.KÖŞKLER YENİDEN YAPILANIYOR 
Amatör 1.Küme ekiplerinden Denizköşklerspor 2017- 2018 sezonu öncesi yeniden yapılanmaya gidiyor.

Avcılar temsilcisinin son yıllarda A takıma yapılan yatırımlar nedeniyle ihmal ettiği altyapıya yeni teknik direktör Sadık Çiftçi yönetiminde yeniden el atacağı, kulübün altyapısından A takımına kadar yeniden yapılanacağı bildirildi.
Kulüp Başkanı Münir Sivrikaya’nın teknik direktör Sadık Çiftçi ile yaptığı görüşmeler sonrasında altyapının yeniden yapılanması için düğmeye bastığı, önümüzdeki sezondan itibaren Denizköşklerspor kulübünün 5 yıllık planlaması için çalışmalara start verileceği belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama da kulüp başkanı Münir Sivrikaya’dan geldi. Sivrikaya “Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Güzel şeyler olacak. Yeni hocamızla birlikte hem altyapımızı hem de A takımımızı yeniden dizayn edeceğiz. Yeniden yapılanmada hiçbir hedef yok. Denizköşkler’de hedef  bitmez ama genç hocamızın yönetiminde öncelikle iyi, göze hoş gelen futbol, bunun yanında da tribünlerin izlemekten zevk alacağı bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz. Herkes keyif alacak. Yukarıdan aşağıya kadar yeniden yapılanıyoruz. En çok bunun için mücadele edeceğiz. 4-5 yıl hep şampiyonluğa oynadık. Ancak bu süreçte altyapımızı ihmal ettik. Ama bu seneden itibaren altyapımızı da yeniden canlandıracağız. Hocamızın arkasında durmak zorundayız. Bu işi ya adam gibi yapacağız ya da bu işi bırakacağız.” Dedi.

Yorumlar