ÇAVUŞBAŞISPOR U16 TAKIMINDAN HAKAN HOCAYA SÖZ VAR!

ÇAVUŞBAŞISPOR U16 TAKIMINDAN HAKAN HOCAYA SÖZ VAR!
Beykoz İlçesinin Saha bakımından şanslı kulüplerinden olan Çavuşbaşıspor’da altyapı takımları ve futbol okulunda çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin U16 Yaş Grubu takımı antrenmanlarını neşe içinde geçirirken, bazı anlarda Teknik Sorumlu Hakan Zengin ciddi uyarılarda bulunmaktan geri durmuyor. Ancak bu uyarılar sadece saha içine ait değil tüm yaşantılarındaki duruşlarını da içermekte.
” Futbolda yenmek de yenilmekte var…önemli olan hoş bir iz bırakabilmek…işte biz bu düstur ile antrenmanlarımıza devam ediyoruz…öncelikli hedefimiz her zaman için ahlaklı ve hem topluma hem de kendine saygı duyan, örnek bireyler yetiştirebilmek. Özellikle çok geniş bir arazi içinde yer alan mahallemizdeki çocuk ve gençlerimizi bu hedef doğrultusunda bünyemize dahil etme gayretindeyiz. Onlarca kupa kazanılabilir ancak onu işte az önce saydığım değerler ile buluşturamaz iseniz bir maalesef teneke parçasından farkı kalmaz ” diye konuşan Çavuşbaşıspor Antrenörü Hakan Zengin bütün ağırlığı bu konuya verdiklerini de açıklamalarına ekledi.

Yorumlar