BEYLİKGÜCÜ KAPIŞ KAPIŞ

BEYLİKGÜCÜ KAPIŞ KAPIŞ 
Beylikdüzü’nün altyapıda önemli projelere imza atan kulübü Beylikgücüspor’un yeni sezon öncesi 7 oyuncusu birden profesyonel kulüplerin altyapısına imza attı.

Bu sezon büyük bir patlama yapan Kırmızı Siyahlıların altyapısından 2003 doğumlu Adem Cihangir, 2004 doğumlu Ali İhsan Keskin, 2002 doğumlu Emircan Aytekin, 2003 doğumlu Oğulcan Demirtaş, ve 2003 doğumlu Recep Bilkil İstanbulspor AŞ’ye, 2001 doğumlu Can Duman Galatasaray’a, 2006 doğumlu Çağrı Taşkın da Beşiktaş’a imza attı. Bu oyuncuların yanısıra bir çok sporcunun da Süper Lig ve TFF 1.Lig kulüplerinin altyapılarına antrenmanlara çıkmaya devam ettiği, transferlerinin de 15 gün içinde netlik kazanacağı bildirildi. 
Beylikgücüspor Kulüp Başkanı Kenan Güzelordu amaçlarının Türk futboluna oyuncu kazandırmak olduğunu söyledi. Güzelordu “Her zaman söylediğim gibi amacımız Türk futboluna futbolcu yetiştirmek. Altyapı kulübüyüz. Derdimiz de futbolcu yetiştirmek. İyi olan,  yetenekli olan oyuncularımızı da zamanı geldiğinde verebileceğimiz en iyi kulübe vermektir. Onların iyi yerlere gelmesinden bizler de gurur duyar, mutlu oluruz. Bu amaç doğrultusunda her zaman çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar