Bayrampaşa'lıya Bayram Hediyesi

Bayrampaşa'lıya Muhteşem Bayram Hediyesi
BAYRAMPAŞA:1      HALİDE EDİP ADIVAR:0 
Türkiye Kupası 2.Tur müsabakalarında turu geçmek için mücadele eden iki İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor ile Halide Edip Adıvar Bayrampaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Normal süresi 0-0 beraberlikle biten karşılaşmanın uzatma dakikalarının son bölümünde Benhur'un golü ile sevinen Bayrampaşa bir sonraki tura adını yazdırmayı başardı.

Karşılaşmayı 34. dakikada İslam'ın kırmızı kart görmesi ile uzun süre 10 kişi oynayan Halide Edip Adıvar, 117. dakika da uzatma dakikalarında defansının uzaklaştırmaya çalıştığı top daha sonradan oyuna giren Bayrampaşaspor'lu Benhur'a çarparak yön değiştirdi. Kaleci İnanç'ıda yanıltan top ağlarla buluştuğunda bitime 3 dakika kala tüm umutlarını yitirdi. Bu gol Bayrampaşaspor'u bir sonraki tura taşıdı.
STAD:BAYRAMPAŞA
HAKEMLER : HASAN KAÇAR, ÇAĞDAŞ YÜKSEL ÇAĞ, ÇAĞLAR ÖZTÜRK 
SAHA KOMİSERİ:BASRİ BAKMAZ
BAYRAMPAŞA: Yunus Emre Genç, Güray Fırat, Yavuz ayazoğlu, Polat Güren, İlker Cihan, Bülent Kocabey, Said Can Açıkalın, Hüseyin Akoğlu, Ahmet Güney, Ünal Danışıkkaya, Sercan Uslu
YEDEKLER : BekirÖztürk, Ahmet Keleş, Benhur Keser, Ömerül Faruk İşler, Hamdi Çavuşoğlu, Hakan Yüce, Ergün Çakır
TEKNİK SORUMLU : Muharren Uzun
HALİDE EDİP ADIVAR : İnanç Gökçe, Aytek Aşıkoğlu, İslam Altunkan, Uğur Erk, Cemal Şener, Muhammed Raşit Şahingöz, Hüseyin afkan, Serkan Yavuz, İbrahim Necipoğlu, Furkan Akbulut, Uğur İmir
YEDEKLER : Süleyman Enes Özer, Ahmet Mert Bayındır, Emre Turan, Seyit Ali Akgül, Kerem Ayaz, Mert Narin
TEKNİK SORUMLU : Kamil Erdem 
Haber / Foto : Ahmet Karali








Yorumlar