Ataşehir Çamoluk Alt Yapı Takımları Bolu'da Kampa Girdi.

Ataşehir Çamoluk Alt Yapı Takımları Bolu'da Kampa Girdi.
İstanbul Ataşehir ilçesinin başarılı kulüplerinden Çamolukspor, alt yapı takımlarını Bolu Yıldız Otel'de sezon öncesi çalışmaları için kampa soktu.
Ataşehir Çamoluk Spor'lu alt yapı futbolcuları Teknik Direktörler, Bayram Sevindik, Ender Sevindik ve Suat Bulun Tekin nezaretinde 5 gün boyunca Bolu Yıldız Otel'de kamp yapacaklar.
Bu sabah itibarı ile çalışmalara başladıklarını belirten Teknik Direktör Bayram Sevindik "Bu çalışmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Ataşehr Çamoluk Futbol Akademisi yapılanma planlarımız içerisinde yer alan kamp programımızın ilkini Bolu Yıldız Otel'de yaptığımız bu çalışma ile başlatmış bulunuyoruz. Kamp programında bu sene U12, U14 ve U16 takımlarımızda yer alan 38 futbolcu ile başlangıç yaptık. 3 Teknik Direktör ile 5 gün sürecek olan çalışmalarımızadün otel girişi sonrasında yaptığımız ilk antrenman ile start verdik. Burada temel amaç futbolcularımızın öncelikle öz güvenlerini kazanmalarını sağlamak, tek başlarına karar verme yetilerini güçlendirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak. Bundan sonra da İnşallah bu tür organizasyonları sürekli hale getirerek çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacağız. Bu konuda bize her konuda olduğu gibi destek veren Başkanımız Sayın Ekrem Köse'ye ve Alt yapı sorumlumuz Sayın Ramazan Tamer Bey'e ve ekibine futbolcularım adına çok teşekkür ediyorum " dedi.

Ataşehir Çamoluk Spor'lu futbolcuların kamp boyunca uygulayacakları program ise şöyle

Pazartesi: Öğlen otele giriş 
17:00 Antrenman

Salı 
sabah 07:00 yaş  gruplarına göre kondisyon antrenmanı 
Akşam 17:00 Ankara Futbol Okulu  U14 hazırlık maçı 

Çarşamba 
sabah:  9:00 koordinasyon  antrenmanı 
Akşam 17:00 taktik çalışması çift kale 

Perşembe
9:00 çabuk kuvvet çalışması  taktik çalışması 
17:00 boluspor U16 hazırlık maçı 

Cuma 
09:00 yenileme antrenmanı öğleden sonra kamptan çıkış













Yorumlar