YEŞİL ESENYURT İYİ YOLDA

YEŞİL ESENYURT İYİ YOLDA 
Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşilesenyurt ile Mahmutbey yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçlarında kozlarını Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda paylaştı.
Baştan sona büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Y.Esenyurt etkili bir oyun ortaya koyduğu, 32. Dakikada Muhammet’in attığı golle uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçta galibiyeti koruyamadı. Konuk Mahmutbey 90+4 dakikada santrası olmayan golle skoru belirledi: 1-1.

Geçtiğimiz hafta ilk hazırlık maçında Çatalca deplasmanında 6-0’lık yenilginin yanısıra oyunuyla da tat vermeyen Yeşilesenyurt Mahmutbey önünde daha pozitif bir görüntü ortaya koydu. Yeşil Beyazlılarda her iki yarıda da sürülen iki kadro oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü doğru uygulayarak 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu.



Mahmutbey oyunun büyük bir bölümünde rakibini üstünlüğünü kabul ederken son 10 dakikalık bölümde yaptığı baskıyla da yenilgiden kurtulan taraf oldu. 
Çatalca maçının aksine sahada alanları iyi kontrol eden, top rakibe geçtiği anda alan savunmasına başlayan, topu kazandığında da hücuma çabuk çıkan Yeşilesenyurt 90 dakikanın büyük bölümünde  de taktik disiplin içinde mücadele etti. Mahmutbey ise özellikle ikinci bölgede organize olamayınca hem topa sahip olmakta, hem de rakip sahaya yerleşmekte büyük sıkıntı çekti.


Yeşilesenyurt Çatalca maçıyla tamamen ters bir görüntü ortaya koyarak yeni sezon öncesi camiaya umut verirken Mahmutbey de rakibi önünde son dakikada bulduğu golle beraberliği sağlamasına rağmen oyun anlamında maçın büyük bir bölümünde vasatın altında kaldı.

Yorumlar