Şirintepe Kalesine Tecrübeli Eldiven

Şirintepe Kalesine Tecrübeli Eldiven
Kağıthane Bölgesinin ve Amatör Spor Camiasının tanınan simalarından Tecrübeli Eldiven Birol Yüksel; dün akşam saatlerinde Başkan Vekilimiz Burhan Ögütcü ve Genel Sekreter Eray Önen ile Şirintepe Spor Kulüp Binasında gerçekleşen görüşme sonunda kendisini Şirintepe Spor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.


Kağıthane Bölgesinde pek çok kulübün kalesini koruyan oyuncu uzun yıllardır ise bölgenin 1. Amatör Kümedeki başarılı takımı Seyrantepe Yeşilce Sporda forma giyiyordu. Şirintepe Spora gelmesinde dışarıdan da kolayca fark edilebilen arkadaşlık, Samimiyet ve dürüstlük ortamının etkili olduğunu dile getiren Birol; "Şirintepe Spor henüz ilk iki yılında bölgenin dikkat çeken ve cazibe merkezi haline gelmeyi başarabilmiş bir camia ve kısa sürede gerek A Takım bazında gerekse de alt yapılarda aldığı şampiyonluklar, göz doldurucu başarılar yaşadı, inanıyorum ki hep beraber bu başarıyı sürdüreceğiz ve daha da yukarı taşıyacağız" dedi.
Başkan Vekili Burhanettin ÖĞÜTCÜ ise; "Birol kardeşimiz bir diğer transferimiz Berat ÇELİK gibi yakından tanıdığımız ve de istediğimiz bir oyuncuydu, bu transferlerin güzel tarafı bizim bu oyuncularda gönlümüzün olduğu gibi onların da gönlünün bu kulüpte olmasıdır. Bu çok önemli bir husus burada gönül birliği vardır ve bu bağ bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da bizi başarıya götürecektir, her iki taraf İçin de hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar