KÜÇÜKÇEKMECE'DE SURİYE’LİLERDEN DOSTLUK FUTBOL TURNUVASI

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SURİYE’LİLERDEN DOSTLUK FUTBOL TURNUVASI
Küçükçekmece İlçesinde bulunan ve Tertip komitesi Başkanı Muhammed Abdulrahmaoun organize ettiği ve geçici koruma statüsündeki Suriyeli misafirlerimiz arasından oluşturulan futbol takımlarının mücadele edeceği Dostluk ve Dayanışma futbol turnuvası hafta sonu oynanan final maçı ile sona erdi.

Küçükçekmece İkitellispor tesislerinde 3 Grupta toplam 24 takım üç ay süren müsabakalar sonunda oynan grup maçların ardından çeyrek final,yarı final maçlarının  ardından Ehligiye ile Huğıriye takımları finale kalan takımlar oldular. 

İkitellispor tesislerinde Ehligiye ile Huğıriye takımları oynan günün final maçını yaklaşık 2500'e yakın spor sever izledi. Müsabakanın normal süresi 1-1 berabere sonuçlandı. Turnuvanın statüsü gereği penaltı atışlarına geçildi.Penaltı atışlarında 4-3'lük üstünlük sağlayan Huğıriye takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Küçükçekmece Suriyeliler Dostluk ve Dayanışma futbol turnuvası sonunda dereceye girenlere İkitellispor kulüp Başkanı Abulselam Ceyhan,Halkalıspor Kulüp Başkanı Faruk Çoşkun,Iğıdır Arasspor 2.Başkanı Meşedi Ramazan,İkitellispor Genel Kaptanı Celil Körsu,İkitellispor teknik direktörü Ali Ayyıldız,Turnuva Tertip komitesi Başkanı Muhammed Abdulrahmaoun tarafından kupa ve madalyaları verildi.



















Yorumlar