İstanbul Bayburt Yeniden yapılanıyor.

İstanbul Bayburt Yeniden yapılanıyor.
Yeni sezonda yeni bir yönetimle yola çıkan İstanbul Bayburt Spor Kulübü, hedefini profesyonel lig olarak koydu. 

Yeni sezonda 1.Amatör ligde mücadele edecek olan Kağıthane temsilcisi İstanbul Bayburt Spor, kadrosunda büyük oranda revizyona giderken, transfer politikasında da oldukça önemli isimleri kadrosuna katmayı başardı. İlk olarak Teknik Direktör Naci Savsun ile anlaşarak yola devam kararı alan İstanbul Baybrut Spor yönetimi daha sonra titiz bir çalışma içine girdilerini ve transfer edecekleri ve gönderecekleri isimler üzerinde uzun bir çalışma süreci geçirdiklerini belirtti. 


Kalan fazla isim olmadı
Geçen sezonda daha çok genç ve gelecek vaad eden oyuncuların kadroda kaldığını belirten Naci Savsun "bu noktada Muharrem Biçer, Resl Batuhan Tilki, Tugay Demirkol, Ünalcan Alper, Mert Demirsoy, Yunus Emre Tahsin ve Umut Berkay Ateş ile yola devam kararı aldık. Genç takım oyuncularımızdan da zaman zaman kadromuza dahil edeceğimiz başka isimlerde olacak." dedi.


Transferler konusunda çok fazla çalıştık.
Yeni sezonda kadrosunda bir çok yeni isim yer alacak olan İstanbul Bayburtspor Teknik Direktörü Savsun "Yeni sezonda asıl bizi düşündüren takım hüviyeti kazandıracak oyuncuları transfer etmek konusunda çalışma yapmak oldu. Baktığımızda meziyetleri birbirlerine yakın bir çok futbolcu var. Ancak bunların bizim ile uyum içinde çalışabilecek, b,z, hedeflerimize taşıyabilecek ve en önemlisi de kulübümüzü temsil edebilecek isimler olmasına dikkat ettik. Gittiği her takımda hemen pazı bandını takan Hüseyin Güreşken ilk tercihlerimizden biri oldu. Hem oyunu ileri taşıyabilecek, hem de gelen rakip ataklarına orta sahada müdahale edecek güçlü bir oyuncu kendisi, İkinci isim genç ve güçlü bir santrafor olan bizimde uzun süre formamızı giymiş ve şampiyonluklar yaşadığımız Soner Güreş oldu. Kalecimiz ise hemen herkesin onayı ile Uğur Ahlat, Kağıthanespor'dan Emre Ateş, Oğuz Sarı, Çağdaş Hançer, Kadırgaspor'dan Stoper mevkisinde oynayan Selim Baş, Sarıyer'den İlyas Yiğit Coşkun, Yeni Levent Konaklar'dan Caner Hasanoğlu, Gaziosmanpaşa Selimpaşaspor'dan Resul Güldür kadromuza kattığımız futbolcular oldu.

Nokta Transferler yapacağız.
Şu anda görüştüğümüz 5 - 6 isim daha var. Bunlar nokta atışlar, onları da kadromuza katarak transfer sezonunu kapatacağız. 

Yorumlar