Çamlıcaspor Topbaşı yaptı.

Çamlıcaspor Topbaşı yaptı.
İstanbul 1. Amatör ligin yeni sezonda iddialı kulüplerinden Çamlıcaspor, kendi tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla sezonu açtı. 


Antrenman öncesi sezonun hayırlı geçmesi için Kurban kesilerek dualar edildi. Teknik Direktör amet Yurtsevet nezaretinde yapılan antrenmanı Çamlıcaspor'da kalabalık bir Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Telseren ,Kemal Akar.Ahmet Temizkan,Ferman Bedük ve kulübün ileri gelenleri Kemal Özgün,Ertan Özçamlı'da izledi.


Sezonun ilk antrenmanına başlamadan önce futbolculara kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Ahmet Yurtsever "Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını dilerim. İyi bir ekip kurduk, Çamlıcaspor'u üst liglerde de temsil edebilecek kalitede bir takım kurduk. Yönetim kurulumuz ile uyum içerisinde çalışmaktayız, amacımız Çamlıcaspor'umuzu arzuladığımız ve de layık olduğu liglere taşımak öncelikli hedefimiz." dedi.
Yaklaşık olarak 1.5 saat süren antrenman sırasında futbolcuların hırsı ve neşesi de gözlerden kaçmadı. Çamlıcaspor antrenmanlarına kendi tesislerinde devam ederek lige hazırlanacak.







Yorumlar