AVCILAR’DA RAGBİ FIRTINASI

AVCILAR’DA RAGBİ FIRTINASI
Türkiye Erkekler 7’li Ragbi Elemeleri Batı Şampiyonası Firuzköy Atatürk Stadyumu’nda yapılan maçlarla başladı. Cumartesi günü başlayan organizasyonda ilk 4’e giren takımlar Doğu Şampiyonasından gelecek olan 4 takımla birlikte kozlarını Türkiye Kupası’nda paylaşacak.

Batı Şampiyonası dün oynanan maçlarla başlarken bugün oynanacak olan karşılaşmalarla da sona erecek.
Toplam 7 takımın boy gösterdiği organizasyonda Edirne’yi Şahi Ragbi ve Trakya Ragbi, İzmir’i Güzelbahçe Ragbi, İstanbul’u da Ottomans, Bilgi Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Firuzköyspor Ragbi’nin temsil ettiği belirtildi.
İlk gün maçları kıran kırana mücadelelere sahne olurken ragbi severlerin de maçlara büyük bir ilgi gösterdiği kaydedildi.
Organizasyona ev sahipliği yapan Avcılar Belediyesi’nin de bütün imkanlarını seferber ettiği öğrenildi.
Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir’in de Batı Şampiyonası boyunca bütün maçları yakından takip ettiği, hem kulüplerin, hem hakemlerin, hem de tertip komitesinin en iyi şartlarda görev yapması adına da personeli ile birlikte seferber olduğu ifade edildi. 
BAŞ: KUPAYI AVCILAR’A GETİRECEĞİZ
Batı Şampiyonasında bölgemizi temsil eden Firuzköyspor Ragbi Başkanı Recep Baş organizasyon ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
Avcılar Belediyesi’ne böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür eden Baş “Avcılar Belediyesi’ne bu etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Çünkü Avcılar Belediyesi ev sahipliği yapmasaydı bu organizasyon başka bir ilde yapılacaktı. Avcılar Belediyesi’ne başta belediye başkanımız Sayın Dr. Handan Toprak Benli olmak üzere Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürümüz Sayın Yenere Şayir ve personeline teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bizler de onları hiçbir yerde mahcup etmeyeceğiz. Kupayı Avcılar’a getireceğiz.” Dedi.
KAYMAKAM HULUSİ DOĞAN DA BAŞARILAR DİLEDİ
Öte yandan maçlara büyük ilgi gösteren Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da Avcılar ilçesini temsil eden Firuzköy Ragbi takımını ziyaret ederek maçtan önce başarı dileklerini paylaştı.
Doğan’a ziyareti sırasında Firuzköyspor Ragbi Kulüp Başkanı Recep Baş da eşlik etti.

Yorumlar