Amatörün Gol Kralı Yuvada Kaldı.

Amatörün Gol Kralı Yuvada Kaldı.
Bu sezon İstanbul 2. amatör ligde adeta rakiplerine gol yağdırarak şampiyon olan Kağıthane temsilcisi Şirintepespor, bu karşılaşmalar da 23 kez rakip fileleri havalandıran amatör liglerin gol kralı Emrah Kaya ile yeniden anlaştı.
Şirintepe Spor'un sosyal medya hesabından transfere ilişkin yapılan açıklamada;


"KRAL" DEVAM DEDİ.
Daha önce pek çok kulüpte gol krallığı yaşayıp 2 sezon önce öz yuvasına dönen ve özellikle bu yıl ki şampiyonluğumuzda atmış olduğu 23 gol ile gol kralı olup büyük Söz sahiplerinden olan Emre KAYA Yuvası Şirintepe Spor da DEVAM dedi.
Kralımız ile Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet KAYA ve Sn. Emre ALÇİN arasında gerçekleşen görüşmede ayrıca Şirintepe Sporumuz Yönetim Kurulunun gizli kahramanları Yön. Kurulu Üyesi Hulusi ÖZOĞUL ve Eray ÖNEN de hazır bulundu.
Gerçekleşen kısa görüşmenin ardından sözleşme imzalayan Kral Emre KAYA, yeni sezonda da gollerine aynı forma altında devam edecek olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve yuvada kaldığı ve kendisine bu imkan verildiği için tüm Yönetim Kuruluna Teşekkürlerini iletti.
Biz de Şirintepe Spor Camiası olarak kralımızın aldığı "Yeden ŞİRİNTEPE " kararını Sevinçle karşılıyor kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz." denildi.



Yorumlar