Yahya Kemal Metin Boğa ile devam kararı aldı.

Yahya Kemal Metin Boğa ile devam kararı aldı.
Kağıthane ilçesinin SüperAmatör Lig temsilcilerinden Yahya Kemal Spor teknik direktörliük konusunda yeniden Metin Boğa ile anlaşarak yeni sezonda da kendisi ile devam kararı aldı.

Son iki sezondur Yahya Kemal Spor kulübü'nün başında sahaya çıkan Metin Boğa ilk yılında takımı şampiyon yaparak Süper amatör Lige çıkmasını sağlamıştı. Geçen sezon takımda kadro olarak yeniden yapılanmaya giden Yahya Kemal Spor kulübü pek iyi bir sezon geçiremese de ligde kalmayı başardı.  


Yeni sezon öncesi Metin Boğa ile yeniden anlaşan Yahya Kemal Yönetim Kurulu, hocanın istekleri doğrultusunda Yardımcı Hoca olarak Hamit Yetim ile anlaşırken, kaleci antrenörü olarak da Eyüp Akın'ı görevlendirdi.
Geçen sezon çok cidi tecrübeler edindiklerini belirten Metin Boğa "Geçtiğimiz sezon oyuncu kalitesi olarak iyi bir topluluğa sahip olmamıza rağmen, savaşacak futbolcusayımızın az olmasıbizim shada gardımızın düşmesine sebep oluyordu. Bu sezon eksiklerimizi görerek belli bölgelere takviyeler yapacağız. Hedefimi tabiiki var, bir kere Yahya Kemal Spor tarihi boyunca hep yarışmacı takım olmuş. Bu sezonda da hedefimiz Bölgesel amatör lige çıkmak" dedi.

Yorumlar