Vefa'ya Milli Sol Bek

Vefa'ya Milli Sol Bek
Vefa, Mesut Gülbaran yönetimi ile transferde adeta şov yapıyor. Süper Amatör Ligde güçlü bir kadro kurmak isteyen Vefa, sol bek mevkisine uzun yıllar profesyonel liglerde top koşturmuş tecrübeli bir isim olan Serkan Açar’ı kadrosuna kattı.

Futbol hayatına 1999 yılında Büyükçekmece Tepecikspor AŞ altyapısında başlayan Serkan Açar, kısa bir süre sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başararak 2002 yılında Galatasaray' transfer oldu. 2 yıllık Galatasaray macerası esnasında 2 kez milli formayı giymeyi başaran oyuncu 2004 yılında futbola başladığı Büyükçekmece Tepecikspor AŞ'ye geri döndü. 2006 yılında futbola başladığı takım olan Tepecikspor'da profesyonel olarak ilk imzasını attı. Burada da millitakıma çağırılmayı başaran oyuncu 2014 yılına kadar kesintisiz olarak profesyonel futbol yaşamını devam ettirdi. Bu süre zarfında 2009 yılında kısa süreli bir Siirtspor macerası oldu. 2014 yılında Büyükçekmece Belediyespor ile Amatörlüğe dönen oyuncu, 2015 yılında İzzettin, geçtiğimiz sezonda da Avcılar Belediyesi Gençlikspor formalarını giydi.
Kariyerinde U21 liginde 19, Spor Toto 3. liginde 74, Spor Toto 2. liginde 66, U21 kategorisinde 19, Bölgesel Amatör ligde 10 maçı bulunan oyuncu, 3 kez milli formayı giymeyi başarırken 2 kez de Türkiye Kupası'nda görev aldı.

Yorumlar