Harmantepe Spor'da Nihat Yıldız Güven Tazeledi.

Harmantepe Spor'da Nihat Yıldız Güven Tazeledi.
Harmantepe Spor Kulübü'nün dün gerçekleşen Olağan Genel Kurulu'nda eski başkan Nihat Yıldız güven tazeledi.

Harmantepe Spor Kulübü kuruluşunun 50. yılında görkemli bir genel kurula imza attı. Harmantepe Konferans salonunda yaklaşık 50 üyenin katılımı ile gerçekleşen Harmantepe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda üyelerin tamamının oyunu alan Nihat Yıldız ve ekibi yeniden güven tazelemiş oldu.



Divan Kurulu Başkanlığı'nı Gökhan Akyol yaptı.
Genel Kurulun başlaması ile Divan Heyeti seçiminde Harmantepe Spor Kulübü'nde futbol hayatına başlayan ve burada yöneticilikte dahil her projeye gönüllü olarak destek veren Beşiktaş Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gökhan Akyol Divan Kurulu Başkanlığına seçildi. Divan Kurulu Başkan yardımcıları Sayın Mehmet Taş, Sayın Nuri Onuk ve Sayın Murat Yılmaz Divan Kurulu Katipliğini ise Murat Saça seçildi.

Genel Kurul divan Başkanlığı'nın belirlenmesinden sonra yapılan saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Raporların okunması ve oylanması ile birlikte kulübün son yıllarına damga vuran videoların ve fotoğrafların birlikte sunulduğu slayt gösterisi katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.  


Gökhan Akyol "Kulübün her zaman yanında olmalıyız."
Slayt gösterisi ve sonrasında yaşanan duygusal anlara atıfta bulunan Gökhan Akyol, "Burada bir çoğunun içinde benimde bire bir olduğum, video ve fotoğraf grubu beni duygulandırdı. Ancak şunu da belirtmek istiyorum. Bu zamanlarda fotoğraf karelerinin içinde olmak değil,her zaman kulübün yanında olmalıyız. Bu benim düşüncem." dedi. 


Nihat Yıldız "Harmantepe, büyük bir değişim yaşıyor."
Son iki yıla kadar belki biraz dağınık gittik ama son genel kurulla birlikte  kulübün çalışmalarında önemli bir değişim yaşandı, bundan sonra da aynı heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu dönem de yönetim kuruluna yeni arkadaşlarımızı kattık. Yasal olarak Genel Kurul'da belli bir sayıda yönetim kurulu üyesi belirlemek zorundayız. Ancak bizim çevremizde bize destek veren, yardımları ve emekleri ile sosyal projelerde kulüp olarak yer almamızı sağlayan bir çok üyemiz var. Biz adı geçen yönetim kurulu üyeleri olarak gerek Başkan gerekse diğer üyelerimizin ortak düşüncesi, tüm bu arkadaşlarımızın bizim doğal yönetim kurulu üyemiz olduğunu kabul etmemizdir. Bu sebeple yeni sezonda geniş bir kadro ile yola çıkacağız."


Yıldız "Önemli olan çocuklarımızın geleceği"
Geçtiğimiz bir yıl içinde 6 futbolcumuzu profesyonel takımların alt yapılarına verdik. Biz sadece kendi şampiyonluklarımızı düşünseydik. Çocuklarımızın yollarını tıkamış olurduk. Amacımız bu çocuklarımızın ulaşabileceği en yüksek noktaya ulaşabilmeleri için yol açmak. Bunun için her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz." 
























Yorumlar