GOL KRALI SERCAN'I KEPEZ BELEDİYESPOR KAPTI

GOL KRALI SERCAN'I KEPEZ BELEDİYESPOR KAPTI
Geçtiğimiz sezon Salihli Kocaçeşmespor formasıyla 20 maçta attığı 15 golle BAL 9.Grup Gol kralı olan 27 yaşındaki başarılı golcü Sercan Tunç, Kepez Belediyespor'la anlaşmaya vardı. Bazı maçlarda takım kaptanlığını da yapan Sercan oynadığı futbol ve sıcakkanlı, efendi kişiliğiyle Salihli'li futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu.

Başarılı golcü Sercan gelecek sezon öncelikle takımıyla şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek kendisine de en az 15 gol hedefi koyduğunu söyledi.
14 Eylül 1990 Beykoz doğumlu Sercan futbola 2000 yılında İstanbul Mesudiyespor minik takımında başladı 2007-2009 Paşabahçe genç takımlarında oynadıktan sonra 2009 yılında o dönem liglerimizde fırtınalar estiren ve Süper Lige yükselme peşinde olan Orduspor genç takımına katıldı.Orduspor U21 takımında 55 maçta 20 gol kaydetti ardından profesyonel sözleşme imzalayan Sercan kısa bir Küçükçekmecespor,Anadolu Üsküdar 1908 mecaralarından sonra yaşadığı şanssızlıklardan dolayı Bölgesel Amatör Lige dönerek sırasıyla Çorlu Gençlerbirliğispor,Sultanbeyli Belediyespor,Cizrespor,Fatsa Belediyespor,Güzelorduspor,Paşabahçe,Ayancık Belediyespor,Kocaçeşmespor gibi takımlarda oynadı.
Sercan Tunç'un Lig Kariyeri
Orduspor U21 55 Maç 20 Gol
Türkiye Kupası 2 Maç
Spor Toto 3. Lig 6 Maç
BAL Ligi 96 Maç 37 Gol

Yorumlar